FES LA TEVA CASA INTEL·LIGENT!

Coneixes les noves tecnologies que faran el teu dia a dia més còmode? En aquest article us volem informar, de l’avanç dels electrodomèstics que tots tenim a casa, ja que actualment ja s’enllacen a internet.

Unes de les marques més punteres són Siemens, LG, Samsung, entre d’altres. Et permetran engegar la rentadora des de fora de casa, veure què tens a la nevera i què necessites comprar quan estàs al supermercat, donar ordres a electrodomèstics a través de comandaments per veu i d’altres accions.

Alguns exemples més concrets i que a la nostra botiga us els podem mostrar són:

-SIEMENS HOME CONNECT: Podràs controlar tots els electrodomèstics de la teva cuina siguis on siguis amb l’aplicació de Home Connect. Dins d’aquesta podràs configurar a distància ajustos, rebre avisos i iniciar programes de forma pràctica i senzilla. A més a més hi ha el servei de diagnòstic remot que permet que un tècnic pugui connectar-se a distància amb  l’electrodomèstic i així detectar possibles averies. També, podràs controlar el forn, la cafetera, el frigorífic, la rentadora, els fogons i la campana mentre estàs fora de casa.
- NEST LEARNING THERMOSTAT: és una tecnologia que mitjançant el control per veu pots ajustar la temperatura de la teva llar mitjançant l'assistent de Google. A més aquest termòstat aprèn i memoritza els hàbits, el pots programar perquè baixi o pugi automàticament la temperatura quan surtis de casa i així garantir un estalvi a nivell energètic.

- LG SmartThinQ:  En aquesta tecnologia hi trobem rentadores, assecadores, refrigeradors, la gamma de forns i el purificador d'aire tots ells controlables a través de comandaments per veu per veure: quín menjar hi ha dins la nevera, activar la rentadora des d'allà on vulguis o controlar la qualitat de l'aire. També compatibles amb Google Home.

Tal i com veieu Google és un sistema lliure que permet que totes les marques s’hi puguin integrar. Google Home funcionarà com a centre de control per controlar els electrodomèstics. El seu objectiu és que en els pròxims anys la casa intel·ligent sigui una realitat per tothom.

Estem a la teva disposició per a qualsevol consulta.

Moltes gràcies i bon estiu!Tornar