7 idees de regals originals i diferents

En aquest escrit ens agradaria donar-vos alguna idea de regal diferents per aquestes festes:

1. Comandament sense fils Gamedroid, és un comandament el qual via inal·làmbrica es connecta a través del teu mòbil. Pots jugar a jocs del mòbil Android, compatibilitat amb mòbils i també tauletes. 

2. Carregadors sense fils: Actualment molts smartphones porten incorporada la tecnologia de carrega inal·làmbrica, es tracte doncs de diferents suports (lluminosos, amb forma de despertador, amb diferents formes...) que carreguen el teu mòbil inal·làmbricament per no haver-lo d’endollar cada nit.

3. Polsera d’activitat Xiaomi, et calcula les passes, les calories, els KM, la qualitat del son i també és pulsòmetre. Rep notificacions de xats i de trucades. Compatible amb Android i Apple.  L’autonomia de la seva bateria és de 20 dies, submergible fins a 50 metres i amb pantalla de color.

4. Ulleres de realitat virtual per a veure vídeos i sentir-te més partícip de l’experiència. Tenen un angle de visualització de 360 graus i cada vegada més hi ha més vídeos per a poder gaudir l’experiència amb les ulleres.

5. Objectiu fotogràfic per a mòbil, et permet tirar fotos amb diferents efectes, com pot ser, filtre macro per a fotografia i tenir imatges de gran angular i també efecte ull de peix.

6. Impressora de butxaca Polaroid per a mòbils, imprimeix en menys d’1 minut imatges que tens en el mòbil, autonomia per 50 impressions. S’enllaça via Bluetooth amb el teu mòbil mitjançant una App.

7. Air Seflie, càmera voladora per a fer-te selfies: és un gadget que s’enllaça en el mòbil, ultralleuger i amb bateria, et segueix allà on vas, per a poder captar els millors moments en diferents angles.

 

Aquest Nadal, regala tecnologia diferent i original!

Per qualsevol dubte o aclariment, l’equip d’ISERN queda a la vostra disposició. Tornar