Aconsegueix fins a 150€ pel teu smartphone vell

Fa temps, en una de les nostres botigues, a mig matí, va aparèixer un client amb una caixa plena de telèfons per a llançar... Més de 10! Ens va dir que no sabia on posar-los, que feia temps que els tenia a casa seva... i ens va preguntar: 

"Puc canviar tots aquests telèfons per un de nou?"

El que ell plantejava realment era força just, així que el nostre equip al final del dia, amb les botigues ja tancades es va plantejar el repte. Com podem nosaltres ajudar al client que havia vingut aquella tarda...? Tenia tot molt sentit en tres simples passos.

1 - RECICLEM ELS TELÈFONS ANTICS

2 - AJUDEM AL MEDI AMBIENT

3 - COMPENSEM AL CLIENT PEL SEU GEST

Aquesta és la iniciativa que, en el seu dia, l'equip d'ISERN va pensar i la volem tornar a transmetre i recordar!

Cada dia més ens arriben més i més inputs i alertes que expliquen com el nostre planeta està en perill... Per aquest motiu... Nosaltres volem contribuir en la causa dintre del nostre marc d'actuació.

És per això, que per cada compra d'un mòbil nou t'abonem econòmicament el teu smartphone vell, tant si funciona com si no... pots aconseguir fins a 150€ pel teu smartphone antic.

Sí, Sí, no ens hem tornat bojos, senzillament és una iniciativa per treballar conjuntament en un món més viu!

Una altra manera d'ajudar al medi ambient són els telèfons reacondicionats. Aquests són dispositius que s’han fet servir anteriorment, és a dir, de segona mà. Són terminals que ha sigut revisat per tècnics professionals de la marca i els quals els han realitzat els canvis necessaris per garantir un perfecte funcionament.

És recomanable i important comprar aquests terminals en llocs de molta confiança per tenir tota la informació necessària i no arribar a sentir-nos desinformats.

És per això que aquest any hem decidit ajudar el nostre planeta de manera positiva celebrant la Quinzena de la telefonia i el Medi ambient. T'anirem informant per recordar-te les diferents accions i serveis dels quals pots disposar quan vinguis a ISERN per sumar-te al canvi.

Per més informació no dubtis en parlar amb el nostre equip!

ISERN




Tornar