AIXÍ SÓN ELS NOUS SMARTPHONES DE SAMSUNG: EL GALAXY A6 I A6+

Aquest Maig Samsung ha presentat els seus dos nous telèfons intel·ligents de gamma mitjana. Aquests duen prestacions semblants a les de models superiors però amb un preu de gamma mitja i està disponible en dues versions, una estandar amb prestacions més bàsiques i una versió plus amb afegits com més potencia o una càmera doble.

 

El que ha marcat la diferencia són les prestacions d’última generació a un preu assequible i seguint la línia del A5 i l’A8.

 

Aquest cop Samsung ha apostat per la fotografia ja que les càmeres davanteres i posterior destaquen per la seva qualitat amb una resolució de 16 megapíxels i en el cas de l’A6+ la càmera frontal que arriba als 24 i permet l’opció d’enfocament dinàmic per controlar la profunditat de camp i el desenfocament. A més a més, gràcies al flaix LED ajustable a tres nivells permetrà adaptar-se a situacions de poca lluminositat per a capturar imatges.

 

A més a més, el smartphone conta amb una protecció personalitzada basada en el reconeixement facial a través d’un mapatge que recull fins a 100 punts de la cara de l’usuari per a protegir totes les dades de l’interior.

 

Pel que respecta les pantalles els dos dispositius aposten per la pantalla infinita: l’A6 amb 5,6 polsades i l’A6+ amb 6 polsades Super AMOLED i una resolució FullHD.

 

Ja disponibles a les nostres botigues i al nostre web! Tornar