AQUEST ESTIU APOSTEM PER LA MOBILITAT SOSTENIBLE!

Estàs preparat per moure’t de forma eficient, estalviant i contribuint a la sostenibilitat del medi ambient? Ja fa un temps van aparèixer els patinets elèctrics,  les bicicletes elèctriques, els “Hoverboards” o els “Balance Scooters”, ideals pel transport personal dins de nuclis urbans.  

 

Degut a la situació mediambiental que patim actualment hi ha una tendència cap a un canvi de mentalitat que implica reduir l’ús de vehicles amb combustibles fòssils. Abans, fèiem servir el cotxe per anar d’un lloc a un altre dins de la mateixa localitat. Ara, podem moure’ns sense produir emissions de CO2 i sense cost gràcies a la tendència d’ús de vehicles elèctrics.

 

Part de la popularitat d’aquests equips es basa en lo divertit que és utilitzar-los, permetent-nos a més desplaçar-nos còmodament. Tot i que el seu control pot semblar complicat al principi després d’uns minuts d’ús serà una part més de tu.

 

Més del que sembla! Funcionen a base d’energia elèctrica oferint-nos un rang de velocitat de fins a 15 km/h  i una autonomia de fins a 20 km. Gràcies a això pots estalviar-te uns diners a l’hora d’anar a treballar oblidant-te de posar gasolina i connectant el patinet en un endoll corrent com si carregessis el teu mòbil. El temps de càrrega és aproximadament d’una o dues hores depenent del model.

 

Molts d’ells ja incorporen sistemes d’auto equilibri, il·luminació LED i acabats Premium. Mou‘te amb estil i per tot arreu! Gràcies als “Hoverboards” tot terreny podràs circular per camins de carro i tot!

 

Quin dispositiu de mobilitat elèctrica fa per tu? Nosaltres et recomanem que l’escullis segons l’edat: Per als mes petits d’entre 8 i 16 anys recomanem l’ús de “Hoverboards”, pel que fa als adults recomanem la bicicleta amb motor elèctric que dóna suport al pedalar i arriba fins als 25 km/h, a més a més, és plegable, lleugera i fàcil de transportar. I finalment els patinets elèctrics que són aptes per a totes les edats.

 

El preu d’aquests gadgets oscil·la d’entre els 129 i els 499 € amb l’opció de finançament a partir de 200€ fins a 24 mesos.

 

Vine a les nostres botigues i t’ajudarem a escollir el que més s’adapti a tu! L’equip d’Isern restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o assessorament que necessiteu. Tornar