CÀMERAS ESPORTIVES, COMPLEMENT IDEAL PER L’ESTIU!

I tu? Tens una càmera esportiva? Ja fa uns anys van aparèixer les càmeres esportives oferint una solució ideal per gravar i fer fotografies a l’hora de fer esports, anar de viatge o estar a l’aigua. El primer a oferir aquesta solució i ser pioner al mercat va ser GoPro i arran d’aquest s’hi ha anat afegint altres marques com Samsung, Nilox o Xiaiomi.

 

A ISERN creiem que aquestes càmeres són una evolució de les màquines fotogràfiques que coneixíem fins ara i una alternativa on els smartphones d’avui en dia no poden arribar, ideal per totes les èpoques de l’any, sigui l’estiu o l’hivern.

 

La principal avantatge d’aquestes càmeres és que són petites, lleugeres i fàcils de manejar. Un tret que les diferencia de les càmeres corrents és la possibilitat de gravació en primera persona que et permetrà reviure-ho com ho vas viure. A més a més, estan dissenyades amb un material que suporta tota classe de cops i són útils per gravar des d’unes vacances a esports extrems ja sigui a sota l’aigua a l’estiu, fent sol, plovent o nevant a l’hivern.

 

Aquelles més avançades en tecnologia ja incorporen control per veu, perquè puguis ordenar-li que comenci a gravar o faci una foto quan tinguis les mans ocupades, i GPS, que et permetrà ubicar els llocs per on hagis passat i fet un vídeo o una foto. 

 

Pel que fa als accessoris aquestes càmeres compten amb braços allargadors, gran diversitat de modes de subjecció ja sigui amb un flotador especial per la càmera a l’aigua o amb un suport per al casc, el cos, la monyeca etc. A més ofereix carcasses per oferir protecció i un toc personal, protectors de pantalla, bateries recarregables, carregadors dobles i trípodes de diferents mides.

 

Disponible a les nostres botigues! Restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o aclariment.Tornar