CES Las Vegas 2020

La setmana passada va tenir lloc el CES 2020, una fira on les principals marques de tecnologia presenten els seus productes més innovadors, prototips o conceptes. Us presentem algunes de les novetats per si us ho heu perdut!

La marca AMD i Intel van presentar l’últim en processadors i xips gràfics que molts dels terminals presentats a la fira ja duien integrats, inclosos els models plegables de Dell,  el Concept Duet amb pantalla plegable i el Concept Ori amb pantalla flexible. Lenovo va ser un dels fabricants que va presentar el seu portàtil plegable ThinkBook Plus amb Intel última generació. Per altra banda, Asus va presentar el TUF Gaming A15 amb Ryzen un PC Gaming amb l’última tendència en connectivitat i WI-FI6.

Els televisors va ser un altre punt d’interès a la fira, on es van mostrar models en 8K OLED. Les grans estrelles, Samsung amb The Sero, la primera pantalla que es pot disfrutar en horitzontal i en vertical,  Unriveled un televisor QLED 8K i 99% de pantalla amb marcs de 2.3mm i la pantalla transparent de la marca Sharp.

En smartphones, la doble pantalla com el del LG G8X ThinQ i la pantalla plegable del Moto Razr 2019 o el Huawei Mate X van ser tendència. També Samsung a presentar el nou Galaxy S10 Lite i el Note 10 Lite.

A la fira també es van presentar prototips com el de Corsair, juntament amb Origin PC, amb l’híbrid dePCc i consola Big O que es pot utilitzar de manera individual si escau. Una altra innovació, el Concept UFO de Dell Alienware un híbrid entre PC Consola amb Windows10, amb un estil similar a la Nintendo Switch.

Les grans estrelles de la fira van ser els prototips de cotxe de Mercedes Benz i Sony. Mercedes va presentar l’auto elèctric Vision AVTR inspirat amb la pel·lícula d’Avatar amb un disseny futurista, autònom i amb un comandament per controlar-ho mitjançant l’empremta digital. Per altra banda, Sony va presentar el Vision-S que compta amb 33 sensors d’intel·ligència artificial i taulell tàctil amb tecnologia de la marca.

Restem a la vostra disposició

ISERNTornar