COMENÇA EL NOU CURS AMB UN EXCEL·LENT! A ISERN HO TENS TOT!

Ho tens tot a punt pel nou curs? Abans, havies de carregar amb l’estoig, la llibreta d’aquesta assignatura i de totes les altres, el llibre d’això i d’allò, les fotocòpies de l’exercici aquest i d’aquell altre, l’agenda, el treball que haig d’entregar avui, etc.

 

Actualment ha canviat molt la manera de realitzar les tasques a l’hora d’estudiar. Cada cop més els centres d’estudis s’estan digitalitzant i això implica substituir el clàssic bolígraf i llibreta per ordinadors i tablets a l’hora de prendre apunts, consultar llibres i fins i tot a vegades entregar tasques, fer exercicis o fins i tot examinar-te.

 

Gràcies a aquesta nova tendència ja no cal anar carregat d’un cantó a un altre i tot els teus apunts llibres i exercicis queden dins el teu portàtil o tablet.

 

Aquests dispositius a part de ser més àgils en el sentit físic concentren totes les opcions que abans havies de carregar.

 

Ja sigui permeten-te modificar els teus apunts amb Word, Pages o altres programes, organitzar-te les tasques i posar-te avisos, cercar informació a internet i descarregar llibres o apunts, realitzar treballs en grup amb Google Drive, preparar presentacions amb Power Point o Prezi i infinitat de tasques i programes que podràs fer servir segons et convingui.

 

No només això! Amb el mòbil ho tindràs tot sempre sincronitzat de manera que podràs rebre i editar alertes, recordatoris, correus, consultar webs i aules acadèmiques virtuals i inclús modificar documents amb l’aplicació de Word . A més a més tindràs disponible el Whats App, cada cop més usat en tots els àmbits, i d’altres eines molt útils!

 

A Isern et proporcionem el millor material i servei tècnic per tal de gaudir d’una eina que no només et servirà per estudiar sinó que et prepararà pel teu món laboral que també està molt digitalitzat. Tornar