Consells pel manteniment del teu patinet elèctric

Aquest innovador dispositiu s'ha convertit en un dels vehicles més habituals dins de les ciutats, tot i això, com tot vehicle necessita un manteniment adequat. Aquí t'oferim un seguit de consells per tenir-lo sempre a punt per al teu desplaçament:


1. Configura el teu patinet seguint les instruccions i indicacions de la marca. Pren-te el temps que faci falta per configurar-lo i llegir-te bé les instruccions, per tal de posteriorment, poder circular de forma més segura. A les nostres botigues t'oferim el servei de configuració inicial.

2. Revisa la pressió de les rodes. Abans de cada desplaçament comprova la pressió de les rodes, és important que aquestes estiguin inflades correctament, ja que redueix el risc de punxades i ajuda a tenir una millor adherència, per tant, obtenim una millora de l'autonomia reduint la resistència de la rodada.

3. Revisa els frens periòdicament. En cas que les pastilles de frens es vegin molt gastades, dirigeix-te a un taller on les puguin canviar i així evitar accidents.

4. Neteges periòdiques. Neteja el patinet periòdicament per tal que la brutícia no influeixi en el seu rendiment. Fes servir tan sols un drap humit per treure la pols i la brutícia, ja que un excés d'aigua pot fer malbé el patinet.

5. Fes la primera càrrega de 8 hores. Fes la primera càrrega de bateria del patinet de 8 hores, és a dir una càrrega completa. Utilitza sempre el carregador original o de la mateixa marca. Si carregues el patinet després de cada ús, ajudaràs que aquest conservi la capacitat més gran possible de bateria durant la seva vida útil.

6. No facis servir el patinet amb pluja. Un excés d'aigua pot fer que s'espatlli el vehicle i també anul·la la seva garantia.

7. Revisió mecànica periòdica. Es recomana fer la revisió cada sis mesos a un taller mecànic especialitzat.

Restem a la teva disposició per resoldre qualsevol dubte.


Grup d’ISERN
Tornar