Descobreix els nous Huawei P30 i P30 Pro!


Estàs pensant a canviar el teu smartphone? Et presentem el nou Huawei P30 i P30 Pro! Després de ser un dels pioners en la triple càmera; s'ha renovat i actualitzat.

El nou P30 Pro ara es diferencia del P30 per les seves quatre càmeres del darrera. Aquesta incorpora una lent Super Zoom, una càmera SuperSensing de 40 MPx, una lent de gran angular de 20 MPx i una càmera amb sensor TOF (Time of Flight). Aquestes treballen juntes per proporcionar infinitat de modalitats d'imatge i una qualitat de professional en les teves fotografies.

El nou disseny dóna la sensació de "tot" pantalla, ja que ara consta d'una doble curvatura per banda i banda. Ara també, i substituint el lector d'empremta que duia el P20 a un lateral, incorporarà el lector d'empremtes a la mateixa pantalla.

Ambdós smartphones incorporen el nou processador Kirin 980 amb intel·ligència artificial. El P30 incorpora 6 GB de RAM i el P30 Pro 8 GB de RAM, sense dubte un dels terminals pioners en prestacions.


A més a més! L'app càmera ha suposat un gran canvi. Combinant la nova App de la càmera que fa servir la intel·ligència artificial amb les lents de última generació aconseguim unes fotos espectaculars en totes les condicions possibles, sobretot en condicions de baja lluminositat i apart et permet fer fotos amb un zoom similar a una càmera professional, 10X  híbrids i 50X digitals de ZOOM.

També incorpora un nou sistema de pantalla acústica. Ara l'altaveu davanter està integrat dins de la pantalla i proporciona una reproducció més sonora i repartida oferint una major qualitat de so.

La bateria, com el model anterior, incorpora la possibilitat de càrrega sense fils i una major durabilitat amb 4200 mAh. La pantalla OLED FULL VIEW ofereix fins a 6,47" i quant a memòria interna fins a 512 GB per emmagatzemar tot el que vulguis!

L'equip d'Isern quedem a la vostra disposició per qualsevol dubte!Tornar