El nou HomePot d'AppleHomePod es l’altaveu intel·ligent d’Apple que vol reeinventar la música de casa amb l’ajuda de l’assistent de veu Siri.

Era un dels anuncis més esperats de la WWDC 2017 i ja el tenim amb nosaltres: el HomePod és l’altaveu intel·ligent d’Apple que arriba amb la intenció de revolucionar a les llars amb un disseny i prestacions prometedores.

A més a més de la tecnologia de so que integrarà, aquest altaveu destaca, per la integració del Siri l’assistent de veu d’Apple que ara permetrà que interactuem amb aquest nou i ambiciós dispositiu d’Apple.

Un disseny reconeixible que amaga moltes sorpreses

L’aspecte de HomePod recorda sense cap dubte al Mac Pro, ja que ens torbem amb un cilindre aixetat que compta amb una reixeta gairebé a tota la superfície, encara que a la part superior tenim una superfície que s’il·lumina quan interactuem amb l’altaveu a través de Siri.

L’altaveu compta amb una matriu de set tweeters a la part baixa, cada un amb el seu propi driver i una tecnologia de Beam-Forming que està dissenyada per aconseguir una qualitat d’audio excel·lent.  Aquesta part de l’altaveu es combina amb un subwoofer de quatre polsades, però a més a més hi ha una altra sorpresa en el seu interior: la integració d’un Apple A8, el mateix processador que trobem en els iPhone 6 i iPhone 6 plus.

Aquest potent processador permet processar el so per oferir un modelat acústic en temps real, a més a més de la cancel·lació d’eco multicanal que de nou te l’ambició d’oferir una alta qualitat de so. Aquestes tecnologies es combinen amb la anàlisis de l’espai en el que està col·locant l’altaveu de manera que fa que els components s’adaptin per direccionar el so d’una manera òptima.

Siri vol conquistar la nostra llar, a través de la nostra veu el podrem controlar, canviar de cançó de la mateixa forma que podem fer amb el siri del nostre iPhone i sense moure’ns del sofà.

Els HomePod’s son altaveus que es connecten a una toma de corrent (no integren bateria ni son portàtils) i entre altres característiques integra connectivitat inal·làmbrica que permet connectar més d’un altaveu alhora de manera que funcionin de forma conjunta i de manera harmònica. 

Tornar