Google AssistantAquesta setmana et presentem el teu assistent de Google. Fes-li preguntes i demana-li que faci coses. L’assistent personal de Google sempre està disposat a ajudar-te. Prem el botó d’inici del teu telèfon o digues “ ok Google”. L’assistent està preparat per a ajudar-te en telèfons Android Marshmallow, Nougat, i Oreo.

Gestiona les teves tasques, envia missatges, crea recordatoris, activa el Bluetooth, busca ràpidament en tots els teus correus i molt més. Planifica el teu dia, comprova el teu estat del vol, consulta  a quina hora comença una pel·lícula o troba una cafeteria pel camí… També t’ajudarà a controlar i a escoltar la cançó que tu vulguis amb Google play o Youtube. Google Assistant fa que et sigui més fàcil buscar una foto i fer-la. Obtén respostes en temps real, quin temps fa avui, quina hora és a Xina, tràfic, finances o esports. Tradueix ràpidament l’idioma quan estàs de viatge.

Aquest assistent de veu juntament amb el d’altres marques també s’està incorporant a tots els aparells electrònics de la nostra llar com Televisors, Neveres i forns entre molts d’altres. Aquests ens permetran canviar la forma en que ens comuniquem amb els nostres dispositius i electrodomèstics de manera molt més còmode, intuïtiva i amb intel·ligència artificial incorporada.

Tornar