GOOGLE HOME, UN NOU CONCEPTE D'ALTAVEU!

Aquest estiu Google ha llençat al mercat el nou Google Home. Es ven en format d'altaveu sense fils però no només és això! Si no que va connecta't a internet i permet totes les opcions que ofereix l'assistent digital de Google a través de comandaments per veu. 

L'assistent de Google és un nou tipus de producte molt innovador i que supera de llarg a altres semblants com Amazon Echo, ja que ofereix un ventall de possibilitats molt més ampli. Google el defineix com un altaveu intel·ligent amb l'Assistent de Google integrat per fer-li preguntes o demanar-li que faci coses només fent ús de la veu en qualsevol punt de casa teva.

 

Que ens permet fer l'assistent de Google? Dins de les funcions que ofereix el dispositiu es troben la possibilitat de gaudir de música, entreteniment, gestionar tasques diàries i realitzar tota sèrie de consultes i accions amb respostes a l'instant com consultar el temps, llegir notícies, enviar missatges o planificar el teu dia posant alarmes, organitzant el calendari o consultant el tràfic pel control per veu.

 

A més a més a l'igual que altres opcions activades per veu amb un mòbil Android, Google Home es pot fer servir per fixar alarmes, recordatoris i connectar-se a altres dispositius intel·ligents. Per fer-nos una idea més clara a continuació donem algunes preguntes i accions que pots demanar a l'assistent: A on és la farmàcia més propera? A quina hora surt el meu vol? Posa el temporitzador 15 minuts per la pizza, Posa Stranger Things a Netflix, encén els llums de la cuina, Com es diu "hola" en Japonès? I moltes més!

 

Aquest dispositiu compta amb control per veu a distància, uns altaveus d'alta qualitat que permet gaudir d'un so d'alta fidelitat i la possibilitat de reproducció de so en més d'un altaveu i una configuració senzilla per iOS i Android amb l'aplicació de Google Home.

 

El disseny del dispositiu és semblant als ruters OnHub. Simple però que es podrà personalitzar a través de la seva base intercanviable que estarà disponible en diferents colors. El preu d'aquest altaveu intel·ligent és de 149,90 €. Ja disponible a les nostres botigues!

 

Per qualsevol dubte o aclariment l'equip d'ISERN queda a la vostra disposició.Tornar