GoPro presenta la nova HERO8 i GoPro MAX

Amb l’arribada del mes d’octubre, GoPro ha presentat les seves dues noves càmeres esportives, la GoPro HERO8, successora de la Hero7 i un nou model, la GoPro MAX centrada en crear continguts en 360º.  A més a més, també han presentat la renovació de la seva aplicació mòbil que permet edició de vídeos sense necessitat de cap ordinador.

La GoPro HERO8:

Compta amb unes òptiques que permeten gravar vídeos en 4K a 60FPS i un sistema d’estabilització millorada amb HyperSmooth 2.0. A més, aquest inclou un botó “Boost” per poder gravar amb més estabilització tot i que pateix una petita retallada a la imatge.

Una altra renovació és la de l’opció de TimeWarp, que automatitza la velocitat a la qual es graven els vídeos a més incorpora un botó de “temps real” que facilita tornar al mode normal.  

La càmera de fotografia, incorpora l’opció SuperPhoto (equivalent el mode HDR) i el LiveBrust (fotografia amb moviments, similar al Live Photo d’Apple). Un altre de les novetats són les quatre lents digitals un accés directe als diferents formats: SuperView (super gran angular), Wide, Liner i Narrow (novetat a la Hero8).

GoPro MAX

Compta amb un doble objectiu, més grans que la HERO8, que permet gravar vídeos en  360º de 5.6K a 30FPS. En cas de fer servir una lent, la seva resolució no passarà dels 1440p a 60FPS.

El mode fotografia, és com la HERO de 16.6Mpx, a més, la doble lent et permet utilitzar-la com a vídeo selfies. A nivell de càmera, té les mateixes prestacions que la HERO8, però compta amb un ultra gran angular Max Superview.

Ambdues comptem amb un nou disseny que incorpora una ranura de muntatge, integrada, per poder-hi afegir els accessoris, sense dependre de la carcassa i amb accés directe a la bateria i a la targeta de memòria.

La HERO8 estarà disponible en botigues a partir del 20 d’octubre amb un preu de 429.99 euros, i la GoPro MAX el 24 d’octubre amb un preu de 529.99 euros. Ambdues ja es poden reservar a les nostres botigues.

Restem a la vostra disposició

ISERNTornar