INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL 2018

Avui en dia cada cop més marques incorporen noves tecnologies com la intel·ligència artificial o pantalles d’alta resolució a les gammes de productes.

 

LG va ser el primer fabricant a apostar per la tecnologia OLED a televisors de mida gran. Actualment distribueix a altres marques del sector que també volen incorporar aquesta tecnologia. Aquest any al CES ha presentat la seva nova gamma de televisors on es comprova la confiança que té la marca en la tecnologia OLED.

 

Aquestes noves gammes incorporen les innovacions més potents com la intel·ligència artificial i el nou processador Alpha 9.

 

Aquest processador proporcionarà més rapidesa a totes les operacions de processament d’imatge que es traduirà en una millor percepció de la qualitat d’imatges en moviment i del contrast combinant-ho amb la nova tecnologia de la gestió del color True Color Accuracy Pro que proporcionarà una restitució del color més precisa.

 

A més a més, els nous televisors són capaços de reproduir contingut HFR 120 / 4K a través de les plataformes de streaming  i els serveis de vídeo més populars com Movistar TV, Netflix, Youtube, Spotify, d’entre d’altres.

 

Molt més! La novetat més impactant aquest cop ha set la incorporació d’intel·ligència artificial (IA). L’han anomenat ThinQ IA i les podem trobar no només en els televisors de gamma OLED i Super UHD, sinó que també en molts electrodomèstics i dispositius mòbils d’aquesta marca.

 

Aquest assistent personal que incorpora IA ens permetrà parlar directament amb el televisor a través del comandament a distància per a realitzar accions dins del televisor.

 

Però no només això! Si no que ens permetrà a més a més accedir a altres dispositius des de la tele com robots aspiradors, aires condicionats, llums, altaveus intel·ligents i altres dispositius que es puguin connectar a la tele utilitzant la connexió Wifi o Blootooth.

 

Ja disponibles a les nostres botigues! Vine i introdueix-te a la nova era digital.Tornar