NINTENDO LABO CONVERTEIX A LA SWITCH EN UNA EINA EDUCATIVA

Nintendo ha llençat al mercat el 27 d’Abril una nova y revolucionaria forma de gaudir els videojocs, on la imaginació és l’únic límit. Aquest és un complement per a la Nintendo Switch amb la que podràs crear accessoris amb gran varietat de funcions denominats Toy-Con. 


Es tracta d’una experiència interactiva de construcció i joc que aprofita totes les peculiaritats del hardware de la Nintendo Switch; des dels sensors de moviment fins a la vibració HD.


 Un joc pensat tant per a nens petits com adults amb ànima de nen. Acoblant planxes de cartó a partir d’unes instruccions interactives pots crear infinitat de perifèrics. Col·labora i construeix amb amics i família! Un cop construït, aquells amb talent creatiu poden personalitzar els seus Toy-Con amb retoladors i adhesius.  


Crea, Juga i Descobreix! A més a més de poder construir tu mateix el Toy-Con, cada Kit ve amb una targeta de joc que et permetrà gaudir de diverses experiències interactives introduint els comandaments de la teva Switch al Toy-Con. Cada Kit ve amb una sèrie d’instruccions per crear-los però pots donar-li la volta i descobrir-ne de noves! Deixa anar l’inventor que portes dins amb el Mode Taller!

 

Aquest cop Nintendo ha buscat una experiència d’aprenentatge més enllà dels videojocs incentivant a la creació i personalització dels complements per la Switch de manera que a l’hora de jugar estimularàs els teus dots de creació i d’imaginació.

 

La Nintendo Labo consta de dos Kits. El Kit Variat que inclou cinc Toy-Con: canya de pescar, piano, moto, vehicle per ràdio-control i casa. L’altra és el Kit de Robot on gràcies a una motxilla, un visor i mecanismes per les mans i els peus podràs descobrir com pren vida amb els teus moviments. A més a més, podràs desafiar als teus amics! Tornar