HUAWEI P20 PRO REVOLUCIONA LA TELEFONIA MÒBIL!

El smartphone de Huawei afegeix una nova opció als models de la sèrie P. Aquest cop la sèrie Huawei P20 no es compon com anys anteriors del model bàsic i la versió Lite. La companyia ha optat per unir a aquest duet el Huawei P20 Pro, sent aquest el de més alta gamma dels tres.

El Galaxy S9, S9 Plus i el nou iPhone X són comparables a aquest model tant pel que fa a característiques tècniques com a disseny. El P20 Pro te un disseny ergonòmic per a utilitzar-lo còmodament i a la vegada consta d’una pantalla infinita sense marcs de 6.1 polsades amb una resolució de 2.244x1.080 punts.

Construït amb un cos de vidre i alumini i utilitzant formes simètriques han proporcionat més pantalla en un cos més compacte.

Amb el P20 Pro totes les teves fotos i vídeos ja no seran un problema. Tant amb la càmera frontal, que consta de 24 MPX. Com la triple càmera principal de 40 MPX, tecnologia light fusion i obertura f/1.8 RGB, monocromo de 20 MPX i obertura de f/1.6, teleobjectiu de 8MPX i obertura f/2.4, Zoom híbrid de 5X, enfocament predictiu i vídeo HD i Slow Motion a 960 FPS i 720p que proporcionaran a les teves fotos i vídeos una qualitat professional i molta més lluminositat en la foscor. Destacar que Huawei ha abançat als seus competidors a nivell de càmera, doncs és el primer mòbil del mercat en incorporar la triple càmera.

Molt més del que sembla... Processador HiSilicon Kirin 970 + NPU equipat amb intel·ligència artificial, concretament, la seva unitat de processament neuronal que dóna suport a les imatges nocturnes.

Com observem compta amb prestacions d’alt rendiment i a aquestes se li suma la tecnologia SuperCharge per a una càrrega ràpida del dispositiu, 6 GB RAM i 128 GB de memòria per emmagatzemar tants arxius com vulguis. A més gràcies al sensor d’empremtes tot el que tinguis dins del mòbil estarà protegit. Amb l’altaveu estèreo podràs escoltar tota la teva música amb una bona qualitat de so.


Ja disponibles als nostres establiments, l’equip tècnic d’ISERN restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o assessorament que necessiteu.Tornar