Recull la teva comanda en menys de 2 hores
ISERN
Whatsapp: 938891600
0
La meva cistella: 0,00 €
0
Isern

La meva cistella

La teva cistella de la compra és buida en aquests moments

Subtotal
0,00€
Finalitzar compra

Nou Samsung S23 i S23 Ultra

16 febrer, 2023
Galaxy-S23_PR_Thumb1000F.jpg

Us expliquem algun detall de la nova gama S23 de Samsung,

L'experiència de visualització millora èpicament en exteriors. La pantalla Dynamic AMOLED 2X FHD+ compte amb una visibilitat adaptativa per a exteriors i un mode nit més agradable. Navega i fes scroll de manera suau i fluida gràcies als seus 120 Hz en la taxa de refrigeració.

La millor càmera amb Nightography

Dona un gir increïble a les teves fotos i vídeos amb la càmera de qualitat professional de Galaxy S23 i atreveix-te a ser el protagonista de la nit. Galaxy S23 ofereix una qualitat d’imatge d’alta resolució i sense precedents. Fes selfis, retrats o vídeos plens de brillo i sempre nítids, fins i tot amb poca llum.

Màxim rendiment per les teves partides

Quan les teves partides online son èpiques, lo normal es voler compartir-les. Galaxy S23 no només et permet jugar amb la màxima qualitat els últims jocs del mercat, sinó que també et permet compartir-los amb els teus amics per que així siguin encara més èpics. Tot gràcies a la increïble potencia.

Sistema de refrigeració més avançat

Gaudeix jugant, treballant o compartint contingut en viu durant moltíssim temps. El processador de 4 nm de Galaxy S23 t’ofereix una experiència increïblement fluida. El seu sistema de refrigeració Vapor Cooling, mantindrà la calor a ratlla.

Disseny medi ambient

A més de tenir un disseny elegant i Premium, Galaxy S23 està fabricat amb materials resistents i amigables amb el medi ambient. La seva pantalla compta amb Gorilla Glass 8, els seus marcs son d’Armor Aluminium i compte amb plàstic reciclat. 

Per a més informació, vine i t’aconsellem!