PREPARA’T PER L'ESTIU AMB UN BON SMARTPHONE!

Cada cop s’acosta més l’estiu i va sent hora de tenir-ho tot a punt per aquesta temporada. A ISERN creiem que un complement que no et pot faltar és el teu mòbil i per això et volem aconsellar per triar-lo! 

A l’hora d’escollir el teu mòbil és important que tinguis en compte aspectes com la memòria, els megapíxels de la càmera, la pantalla..., depenent de la utilitat que li vulguis donar. Hem ideat una sèrie de requisits bàsics que et volem proposar que tinguis en compte a l’hora d’escollir el teu pròxim mòbil:

•    IP68: Permet que el mòbil es submergeixi sota l’aigua. Per exemple: L’iPhone X, el Samsung S9 o el Huawei P20 Pro.

•    Doble càmera: Proporciona una qualitat d’imatge superior quan s'utilitza el zoom, et permet jugar amb l’enfocament, zoom òptic de gran qualitat i capturar millor les que tenen poca llum. Per exemple: Els Huaweis PSmart, 10 Pro, P20Lite i normal (P20Pro té triple càmera); Els Samsung Galaxy S9+, Note 8 o A6+; L’iPhone X o la gamma d’iPhone+, el Wiko WIM, el ZTE V8, l’Honor 6X o el Xiaomi Mi A1

•     Processador: És recomanable que tingui 8 nuclis ( Snapdragon 845, 625 entre molts d'altres) i actualment és important que siguin compatible amb la intel·ligència artificial (IA).

•     RAM: Entre 3 i 4 Gb de RAM és suficient per moure totes les teves aplicacions. Actualment però els topes de gamma incorporen entre 6 i 8 GB.

•        Desbloqueig facial, Intel·ligència artificial, USB TYPE C reversible amb càrrega ràpida incorporada. 


Considerem que l’Smartphone és una eina multifuncional, que utilitzem moltes vegades al dia i que ens proporciona seguretat i comoditat. És per això que és molt recomanable que protegeixis el teu Smartphone, per aquest motiu, aquesta temporada de calor t’aconsellem una funda aquàtica que protegeix el teu mòbil per a aigua i sorra.  


Si vols sortir a córrer o a fer qualsevol tipus d’esport disposem d’auriculars esportius sense cable i d’aquàtics de manera que et permeten fer esport amb molta més facilitat, nedar i escoltar música alhora, etc. 


Aquest estiu no pateixis per les dades d’internet del teu Smartphone o Tablet, vine i informa’t de les noves tarifes de Movistar, no et quedis ni un segon sense internet.  Si tens una avaria o trencament que no cobreixi la garantia estigues tranquil. A ISERN  tenim tècnics especialitzats en reparar-te qualsevol fallo del teu Smartphone de 09:30 a 21h de dilluns a dissabte. T'ho repararem al moment i per a totes les marques i models, tan si és pantalla trencada, bateria gastada, Smartphone amb infiltració de líquids o qualsevol altre problema.


Restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o assessorament que necessitis. Tornar