Servei Tècnic d'smartphones i PC's immediatA Isern tenim servei tècnic d’smartphones, PC’s, portàtils i tablets, sabem lo imprescindibles que son aquests aparells i per aquest motiu treballem per que les reparacions es facin a l’instant o d'un dia per l'altra. Apostem per un servei amb recanvis originals al millor preu, per a totes les marques, models i tècnics especialitzats de 9.30 a 21.00 h.

Et canviem al moment la teva pantalla trencada, allarguem la vida del teu dispositiu canviant la bateria i et solucionem qualsevol problema tant de hardware com de software. També et muntem el teu PC Gaming a mida, optimitzem el rendiment i eliminem els virus del teu PC i/o tauleta, tot amb l’objectiu de donar-li una segona vida al teu aparell electrònic.

Aquest sistema de reparació a l’instant, amb preus molt competitius, ens porta a pensar sobre l’impacte dels aparells tecnològic en el medi ambient. Per aquest motiu, et donem a conèixer el nostre servei de reparació esmentat anteriorment, així com altres eines per a millorar la relació, tecnologia – medi ambient.

Si el teu telèfon és irreparable, disposem a la botiga d’smartphones nous o recondicionats, d’aquesta manera allargues la vida útil, d’un producte, que ja hauria estat destruït i no reutilitzat. A les nostres botigues tenim iPhones re-condicionats els quals l’empresa Apple ha substituït amb peces de hardware noves i totalment funcionals. Aquests tipus d’smartphones són més econòmics i disposen d’un any de garantia. 

Per la correcte relació, tecnologia – medi ambient, també disposem de contenidors de reciclatge de tota mena de material electrònic: des de bateries, piles, bombetes i fluorescents, smartphones, tauletes i qualsevol aparell electrònic incloent els electrodomèstics vells de totes les vostres llars.

Qualsevol dubte o aclariment quedem a la vostra disposició.

Moltes gràcies

L’equip d’ISERN

Tornar