Serveis ISERN1.000 metres quadrats d'exposició on hi pots trobar molta extensió de producte ja seleccionat per a tu, la millor qualitat al millor preu.

Assessors virtuals: pots comparar smartphones entre ells, mirar les característiques del que més t'interessi, buscar un model en concret i molt més.

Servei de transport a domicili: Et portem el producte que ens has comprat par la web o via telefònica amb menys de 24 hores, o si podem el mateix dia. 

Pàrquing gratuït i facilitat d’aparcament a les nostres instal·lacions de la Crta. De Manlleu. A la botiga de la Rbla del Carme et donem tiquets de pàrquing de qualsevol aparcament del centre de la ciutat.

El nostre servei postvenda no para mai, tens tècnics que només treballen per a tu de 09:30 a 21h.

Garantia de devolució: els nostres productes es poden provar de manera que si no et convencen et tornem els diners. Només has de portar el producte i l’embalatge en bon estat, el tiquet i el termini ha de ser com a màxim 15 dies després de la compra.

Ampliació de garantia fins a 4 anys des del dia de la compra. Pensem que dos anys passen ràpid i és una manera de poder-te garantir un millor servei.

Cobertura de danys per tots aquets aparells mòbils que siguin susceptibles a caure a l’aigua, a trencar-se la pantalla, etc. Qualsevol cosa que li passi amb una tablet o smartphone que no entri en garantia pots contractar aquesta cobertura de danys per estar tranquil. 

Preus tancats i sense sorpreses en el servei tècnic d’informàtica. Neteja i optimització de PC’s, eliminar virus, recuperació de dades i molt més.

Et reparem el mòbil del matí per la tarda o en menys de 24h, no et quedis ni un segon sense smartphone . Telèfon de substitució.

Traspàs de dades. Et traspassem en el mòbil nou tots els contactes, fotos i música. També, si ho necessites et configurem els correus electrònics.

Recollida i reciclatge. Et brindem la possibilitat de dipositar els aparells antics als nostres mini contenidors de reciclatge.

Tallers de smartphone. Si penses que podries aprendre molt més sobre el teu smartphone, programació Andriod o senzillament fer un curs bàsics tenim diferents nivells de taller d’smartphone en funció del què necessites.

Tornar