Zona Apple, totes les novetats d'Apple al teu abastIPHONE X

El xip més potent i intel·ligent

El nou iPhone X ha arribat a les nostres botigues. És el primer smartphone d’Apple amb un disseny revolucionari sense marcs. IPhone X és sinònim de ‘tot pantalla’ quan el tens a la mà, la nova versió superretina de 5,8” és la protagonista absoluta.

És la primera pantalla OLED que està a l’altura de les exigència d’iPhone, amb colors brillants, negres autèntics, una brillantors espectacular i un contrast d’1.000.000:1.

Porta càmera TrueDepth, on, en un espai mínim, hi cap la tecnologia més sofisticada que pots imaginar, incloses les càmeres i els sensors que utilitzen Face ID.

El nou disseny d’iPhone és d’un vidre molt resistent que mai s’ha utilitzat en un smartphone, tant a la pantalla com a la part posterior, i d’acer inoxidable de qualitat quirúrgica.

També és resistent a la pols i a l’aigua i incorpora per primer cop càrrega sense fil.

Amb l’iPhone X, la teva contrasenya és la teva cara. Face ID és una nova manera de desbloquejar el teu iPhone, identificar-te i pagant amb total seguretat. Face ID es nodreix de la càmera TrueDepth per projectar i analitzar més de 30.000 punts invisibles i així crear un mapa de profunditat detallat de la teva cara.

Selfies amb mode retrat, el qual permet un primer pla supernítid i fons perfectament difuminats, aquest nou mode retrat aconsegueix efectes de llum amb qualitat professional.

La càmera TrueDepth analitza més de 50 moviments per poder plasmar les teves expressions en 12 divertits animojis. IPhone X compta amb doble càmera del darrere amb sensor de 12 Mpx més gran i ràpid, nou filtre de color i píxels més profunds, càmera amb teleobjectiu i estabilitzador òptic d’imatge.

El nou iPhone X incorpora un procesador Hexacore més potent que un MacBook Pro i aporta intel·ligència artificial a l’smartphone.

Restem a la teva disposició per a qualsevol tipus de dubte, vine'ns a veure i gaudeix de l'última novetat tecnològica!

Tornar