ISERN, Tecnologia a l'abast de tots! Botigues de confiança i properes on treballem per a tu, connecta't amb nosaltres!

ISERN

HISTÒRIA

Tot va començar el maig de 1952, quan Ramon Isern Oliver va obrir una petita botiga de venda i reparació d'aparells de ràdio a Roda de Ter. Nascut a Tavèrnoles i d'origen pagès, va estudiar la carrera de "radiotécnico" mentre treballava de delineant a l'empresa Bracons i Riera. 

Al principi, la botiga només s'obria a les tardes, ja que el senyor Isern treballava als matins a l'altra empresa, i va ser la seva dona, la senyora Carme Fiter, la que el va animar a tirar endavant aquest projecte.

L'any 1982 es va obrir la botiga de la Rambla del Carme de Vic, la qual ha estat per a diverses generacions d'osonencs un lloc de referència a l'hora d'assessorar-se i comprar els últims models del mercat en electrodomèstics, telefonia i informàtica. 

L'any 2011 es van traslladar les oficines d'ISERN a l'edifici intel·ligent de la Carretera de Manlleu, i l'any 2012 es va inaugurar la nova botiga de 1.800m2 d'ISERN.

La recerca i la innovació són un dels pilars estratègics d'ISERN. Actualment l'empresa està treballant en nous projectes de futur per poder continuar apropant la tecnologia a les llars i així facilitar, en la mesura del possible, la vida de les persones.

MISSIÓ

Intentar facilitar a tot el territori l'accés als productes , serveis i accessoris en l'àmbit de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) i de la llar per millorar la vida de les persones a travès de les tecnologies.

VISIÓ 

Continuar sent líders a l'hora d'apropar les darreres novetats en tecnologia (TIC i de la llar) al nostre territori per facilitar la vida al major possible de persones, procurant ser responsables i sostenibles amb la voluntat de perdurar.

VALORS

Esforç: Tenim la capacitat de superar l'adversitat i de treballar constantment.

Eficiència: Maximitzar els recursos i els esforços. Fem la feina ben feta per obtenir els millors resultats. Donem una resposta ràpida i correcta.

Responsabilitat: Oferim total garantia als clients i seguretat econòmica als proveïdors i col·laboradors per créixer amb mesura.

Creativitat / innovació: Estem atents i ens avancem per satisfer els necessitats dels nostres clients.

Sostenibilitat: Respectem el medi ambient, reciclem i fem un ús responsable de les matèries primeres. 

DESCRIPCIÓ

ISERN és una empresa de venda d’electrodomèstics, electrònica, informàtica i telefonia. Som una empresa familiar fundada l’any 1952 i sempre capdavantera amb les últimes novetats tecnològiques i preus molt ajustat. Disposem de 3 punts de venta de proximitat a la Comarca d´Osona i vetllem en tot moment per la satisfacció dels nostres clients i la garantia dels nostres productes.

Som uns tècnics entusiastes de la tecnologia,  joves i amb una gran orientació al coneixement del sector, ens encanten els nous avanços tecnològics i sempre estem pendents dels pròxims llançaments.

Pensem que podem oferir molt més que els productes i per això, creem entorn d´ells una sèrie de serveis complementaris que faciliten l´entrega, la instal·lació i l´ús si fos necessari. Isern està sempre al vostre costat amb el seu servei tècnic, el servei post-venda i els cursos per millorar l’experiència d’ús i poder treure el màxim profit de la tecnologia.

Ens podeu trobar a:            

Fins aviat! 


ISERN - Carretera de Manlleu, 54-60, Vic.

Horari
Dilluns a Dissabte de 9:30 - 21h.
Telèfon: 93.889.16.00

ISERN - Rambla de Carme, 15, Vic.

Horari
Dilluns a Dissabte de 09:30 - 13:30h /16:30 - 20:30h.
Telèfon: 93.889.25.25

ISERN - Portal de la Rambla, 6, Vic.

Horari
Dilluns a Dissabte de 09:30 - 13:30h /16:30 - 20:30h.
Telèfon: 93.886.28.48