ISERN, Tecnologia a l'abast de tots! Botigues de confiança i properes on treballem per a tu, connecta't amb nosaltres!

ISERN

ISERN és una empresa de venda d’electrodomèstics, electrònica, informàtica i telefonia, fundada l’any 1952 i sempre capdavantera amb les últimes novetats tecnològiques i preus molt ajustats. Disposem de 3 punts de venda de proximitat a la Comarca d'Osona i vetllem en tot moment per la satisfacció dels nostres clients  i la garantia dels nostres productes.

Som uns tècnics entusiastes de la tecnologia,  joves i amb una gran orientació al coneixement del sector, ens encanten els nous avanços tecnològics i sempre estem pendents dels pròxims llançaments.

Pensem que podem oferir molt més que els productes i per això, creem entorn d´ells una sèrie de serveis complementaris que faciliten l´entrega i la instal·lació. Isern està sempre al vostre costat amb el seu servei tècnic d'smartphones i informàtica, on et reparem els equips al mateix dia o en 24 hores. El nostre servei post-venda et permet provar un producte durant 15 dies i si no et satisfà et tornem els diners. També ens fem càrrec de gestionar la teva garantia durant els dos anys del fabricant. 


MISSIÓ

Facilitar a tot el territori l'accés els productes, serveis i accessoris en l'àmbit de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) i de la llar per aportar una millora la vida de les persones a través de la tecnologia.

VISIÓ 

Continuar sent líders a l'hora d'apropar les darreres novetats en tecnologia (TIC i de la llar) al nostre territori per facilitar la vida al major nombre de persones, procurant ser responsables i sostenibles amb la voluntat de perdurar.

VALORS

Esforç: Tenim la capacitat de superar l'adversitat i de treballar constantment.

Eficiència: Maximitzar els recursos i els esforços. Fem la feina ben feta per obtenir els millors resultats. Donem una resposta ràpida i correcta.

Responsabilitat: Oferim total garantia als clients i seguretat econòmica als proveïdors i col·laboradors per créixer amb mesura.

Creativitat / innovació: Estem atents i ens avancem per satisfer els necessitats dels nostres clients.

Sostenibilitat: Respectem el medi ambient, reciclem i fem un ús responsable de les matèries primeres. 


Ens podeu trobar a:           


Fins aviat! ISERN - Carretera de Manlleu, 54-60, Vic.

Horari
Dilluns a Dissabte de 9:30 - 21h.
Telèfon: 93.889.16.00

ISERN - Rambla de Carme, 15, Vic.

Horari
Dilluns a Dissabte de 09:30 - 13:30h /16:30 - 20:30h.
Telèfon: 93.889.25.25

ISERN - Portal de la Rambla, 6, Vic.

Horari
Dilluns a Dissabte de 09:30 - 13:30h /16:30 - 20:30h.
Telèfon: 93.886.28.48


ISERN, S.A.U. ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha podido mejorar la comunicación con sus clientes con la implantación de una solución de señalética en modalidad de cloud. Esta acción se ha llevado a cabo des de septiembre de 2018 hasta marzo de 2019. Para ello ha contado con el apoyo del programa TICCámaras de la Cámara de Comercio, Industria, Servicios y Navegación de Barcelona.

 

Una manera de hacer Europa