Recull la teva comanda en menys de 2 hores · entrega a domicili en 6 hores
ISERN
Whatsapp: 938891600
0
La meva cistella: 0,00 €
0
Isern

La meva cistella

La teva cistella de la compra és buida en aquests moments

Subtotal
0,00€
Finalitzar compra

Serveis disponibles

Disposem dels següents serveis per al producte que has triat:

Canvis i devolucions

18 juliol, 2023
botiga centre.jpg

  • Com puc fer una devolució?

Per les teves compres, realitzades al nostre comerç online, tant si has escollit la modelitat de recollir a botiga com la d’enviament a domicili, pots retornar el teu producte o part del producte a qualsevol de les nostres botigues presentant el teu DNI i la factura de compra.

En el cas que necessitis que t’ho recollim a casa teu, aquest servei te un cost de 6€ per a gestionar la devolució i el nostre personal de logística li tramitaran l’enviament, ens has de trucar al 93.889.16.00 i realitzarem la gestió.

 

  • Quan rebré l’abonament del pagament?

Un cop el nostre equip de postvenda hagi comprovat l’estat del producte, accessoris,  l’embalatge i aquest estigui en perfecte estat, procedirem a l’abonament dels diners que el rebràs en un plaç de 14 dies (depenent del teu banc) en el mateix mètode de pagament que vas utilitzar en la teva compra. En el cas del pagament per Bizum, hauràs de confirma amb la teva entitat bancaria si tens activat el servei de devolucions també a través de Bizum.

En el cas de venir a retornar el producte a botiga i si aquest està en perfecte estat, l’abonament se li realitzarà immediatament en la seva targeta bancària.

 

  • Quan temps tinc per a retornar un producte?

El plaç  per a retornar o canviar el teu producte online, o les teves compres realitzades a les nostres botigues físiques és de 30 dies.

Recorda que el producte, accessoris i embalatge estiguin en perfecte condicions en el moment de la devolució.


  • Què faig si no em funciona el producte

que he comprat?

 

Pots dirigir-te a la botiga ISERN que tinguis més a prop i allà el nostre personal revisarà el producte o ve pots trucar-nos i el nostre servei postvenda t’atendrà telefònicament.