Recull la teva comanda en menys de 2 hores · entrega a domicili en 6 hores
ISERN
Whatsapp: 938891600
0
La meva cistella: 0,00 €
0
Isern

La meva cistella

La teva cistella de la compra és buida en aquests moments

Subtotal
0,00€
Finalitzar compra

Serveis disponibles

Disposem dels següents serveis per al producte que has triat:
 • Inicio
 • Política de privacidad

Política de privacitat

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de ISERN ELECTRO, SLU i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privadesa de l'Usuari a tot moment i de no recaptar informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privadesa en relació amb les dades personals que recaptem, explicant-li::


 • Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
 • Per a quines finalitats recaptem les dades que li sol·licitem.
 • Quin és la legitimació per al seu tractament.
 • Durant quant de temps les conservem.
 • A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
 • Quins són els seus drets.
 1. RESPONSABLE: veure dades en l'encapçalament.  

 2. FINALITATS, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ dels tractaments de les dades enviades a través de:

  • Formulari de Contacte.

   Finalitat: Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar a les seves sol·licituds d'informació, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, inclusivament per mitjans electrònics (correu electrònic, SMS, whatsApp), si marca la casella d'acceptació.

   Legitimació: El consentiment de l'usuari en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contacte i en marcar la casella d'acceptació d'enviament d'informació.

   Conservació: Una vegada resolta la seva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament, i en cas d'haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa dels mateixos.

  • Enviament de correus electrònics.

   Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds d'informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes. En cas de rebre el seu Currículum vitae, les seves dades personals i curriculars podran formar part de les nostres bases de dades per participar en els nostres processos de selecció presents i futurs.

   Legitimació: El consentiment de l'usuari en sol·licitar-nos informació a través de l'adreça de correu electrònic o enviar-nos les seves dades i CV per participar en els nostres processos de selecció.

   Conservació: Una vegada resposta la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En el cas de rebre el seu CV, les seves dades podran ser conservades durant un any màxim per a futurs processos de selecció.

  • Formulari Registre d'Usuaris.

   Finalitat: Formalitzar el seu registre i alta a la nostra àrea privada de clients. Enviament de comunicacions informatives dels nostres productes i serveis, inclusivament per correu electrònic.

   Legitimació: Consentiment de l'usuari en registrar-se a la pàgina com a usuari/Client i a rebre informació comercial.

   Conservació:

   • Mentre duri la relació contractual i, finalitzada aquesta, durant els terminis de conservació exigits legalment per atendre eventuals responsabilitats.

   • Mentre no exerciti el seu dret d'oposició als enviaments comercials o exerceixi el seu dret de cancel·lació de les seves dades personals.

  • Compra de productes i/o serveis.

   Finalitat:

   • Tramitar i gestionar la compra i, si escau, lliurament de la seva comanda i les tasques administratives derivades.

   • Enviar-li informació i comunicacions dels nostres productes i/o serveis, ofertes, descomptes i esdeveniments, inclusivament per mitjans electrònics, si ho ha autoritzat..

   Legitimació:

   • Execució de contracte de compravenda de productes o de prestació de serveis.

   • Interès legítim de l'empresa a mantenir als seus clients informats sobre productes i serveis, ofertes i altres informacions comercials.

   Conservació:

   • Mentre duri la relació contractual i, finalitzada aquesta, durant els terminis de conservació exigits legalment per atendre eventuals responsabilitats.

   • Mentre no exerciti el seu dret d'oposició als enviaments comercials o exerceixi el seu dret de cancel·lació de les seves dades personals.

  • Subscripció butlletí/newsletter

   Finalitat: Enviar-li informació comercial de les nostres activitats i serveis, inclusivament per mitjans electrònics.

   Legitimació: El consentiment de l'usuari en subscriure's a l'enviament d'informació a través del nostre formulari.

   Conservació: Fins que sol·liciti la baixa de la subscripció als nostres enviaments comercials. 

  • Formulari Testimoniatges/Opinions.

   Finalitat: Publicar el seu testimoniatge i experiència personal a la pàgina web relativa a la prestació dels nostres serveis o compra dels nostres productes per promocionar els mateixos. 

   Legitimació: Consentiment de l'interessat en publicar el seu testimoniatge a la pàgina web.

   Conservació: Durant el temps en el qual estigui publicada la seva opinió, mentre serveixi per a la finalitat de promoció dels nostres productes o serveis.

  Obligació de facilitar-nos les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho.

  El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 13 anys, o si escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.

  Les dades personals sol·licitades són necessaris per gestionar les seves sol·licituds, donar-li d'alta com a usuari i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, per la qual cosa, si no ens els facilita, no podrem atendre-li correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

  En tot cas, ens reservem el dret de decidir sobre la incorporació o no de les seves dades personals i altra informació a les nostres bases de dades. 

 3. DESTINATARIS DE LES SEVES DADES.

  Les seves dades són confidencials i no se cediran a tercers, tret que existeixi obligació legal.

 4. DRETS EN RELACIÓ AMB LES SEVES DADES PERSONALS.

  Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, quan el mateix s'hagi atorgat pel tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d'aquest consentiment condiciona l'execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

  De la mateixa manera, pot exercir els següents drets:

  • Sol·licitar l'accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
  • Sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats pels quals van ser recollits.
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
  • Sol·licitar l'oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
  • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos en la normativa.
  • Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

  On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades a l'apartat A), indicant la referencia “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

  En cas de divergències amb l'empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades (www.agpd.es).

 5. SEGURETAT DE LES SEVES DADES PERSONALS.

  Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que hem adoptat totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats.

 6. ACTUALITZACIÓ DE LES SEVES DADES

  És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos.

  No ens fem responsables de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

  La present Política de Privadesa pot ser modificada per adaptar-les als canvis que es produeixi a la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d'aquesta Web.