Recull la teva comanda en menys de 2 hores · entrega a domicili en 6 hores
ISERN
Whatsapp: 938891600
0
La meva cistella: 0,00 €
0
Isern

La meva cistella

La teva cistella de la compra és buida en aquests moments

Subtotal
0,00€
Finalitzar compra

Serveis disponibles

Disposem dels següents serveis per al producte que has triat:

Instal·lacions de gran electrodomèstic

18 juliol, 2023

Consulta els nostres serveis

Teniu instal·ladors?

Sí, el nostre equip està compost de diversos instal·ladors cadascun dedicat a una família en concret de producte. T'instal·lem l'aparell nou, en comprovem l'estat general i el funcionament, retirem l'aparell vell i el portem a reciclar en gestors autoritzats RAEE.

El nostre equip està compost d'instal·ladors de qualsevol tipus d'electrodomèstic (rentadora, rentavaixelles, nevera, forn, encimera, campanes, aires, etc.)

El preu de la instal·lació es paga a part del producte i quan el contractes t'assegures que queda tot, ben resolt.


Algunes preguntes que poden ser del teu interès:

  • Em podeu portar l'electrodomèstic avui mateix? 

Si ets de la comarca d'Osona i el producte que has comprat porta el logo d'un camió i 6 hores, efectivament sí que te'l podem portar del matí per a la tarda i les compres de la tarda pel matí següent.

  • Puc venir a recollir un producte a la botiga?

Pots venir sempre i quan el producte porti el logotip "T'ho portem en 6 hores", ja que és senyal que el tenim en estoc als nostres establiments i, per tant, pots venir també a la botiga a recollir-lo. Només cal que ho marquis al mètode d'enviament o recollida en el moment que facis la compra.

  • Aviseu abans de venir a instal·lar? 

Sí, l'equip responsable de logística et trucarà abans de 24 hores per a concretar dia i hora aproximada de la instal·lació, també el nostre instal·lador t'avisa 20 minuts abans d'arribar al domicili.

  • Com puc influir per tal que la meva instal·lació sigui el màxim de sostenible possible?

Doncs sí, pots influir de vàries maneres.
La manera més sostenible és realitzant les entregues i instal·lacions a dies laborables, ja que són els dies que tenim més instal·lacions i, per tant, els nostres Companys de logística els permet optimitzar molt millor la ruta. Informar-te que les nostres instal·lacions es realitzen a la zona d'Osona i a la Catalunya Central fet que també ens proporciona més sostenibilitat.