Recull la teva comanda en menys de 2 hores · entrega a domicili en 6 hores
ISERN
Whatsapp: 938891600
0
La meva cistella: 0,00 €
0
Isern

La meva cistella

La teva cistella de la compra és buida en aquests moments

Subtotal
0,00€
Finalitzar compra

Serveis disponibles

Disposem dels següents serveis per al producte que has triat:

Isern

ISERN, Tecnologia a l'abast de tots! Botigues de confiança i properes on treballem per a tu, connecta't amb nosaltres!


ISERN és una empresa de venda d’electrodomèstics, electrònica, informàtica i telefonia, fundada l’any 1952 i sempre capdavantera amb les últimes novetats tecnològiques i preus molt ajustats. Disposem de 3 punts de venda de proximitat a la Comarca d'Osona i vetllem en tot moment per la satisfacció dels nostres clients i la garantia dels nostres productes.

Som uns tècnics entusiastes de la tecnologia, joves i amb una gran orientació al coneixement del sector, ens encanten els nous avanços tecnològics i sempre estem pendents dels pròxims llançaments.

Pensem que podem oferir molt més que els productes i per això, creem entorn d´ells una sèrie de serveis complementaris que faciliten l´entrega i la instal·lació. Isern està sempre al vostre costat amb el seu servei tècnic d'smartphones i informàtica, on et reparem els equips al mateix dia o en 24 hores. El nostre servei post-venda et permet provar un producte durant 30 dies i si no et satisfà et tornem els diners. També ens fem càrrec de gestionar la teva garantia durant els dos anys del fabricant.

Isern
Isern
Isern

MISSIÓ

Facilitar a tot el territori l'accés els productes, serveis i accessoris en l'àmbit de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) i de la llar per aportar una millora la vida de les persones a través de la tecnologia.

VISIÓ

Continuar sent líders a l'hora d'apropar les darreres novetats en tecnologia (TIC i de la llar) al nostre territori per facilitar la vida al major nombre de persones, procurant ser responsables i sostenibles amb la voluntat de perdurar.

VALORS

  • Esforç: Tenim la capacitat de superar l'adversitat i de treballar constantment.
  • Eficiència: Maximitzar els recursos i els esforços. Fem la feina ben feta per obtenir els millors resultats. Donem una resposta ràpida i correcta.
  • Responsabilitat: Oferim total garantia als clients i seguretat econòmica als proveïdors i col·laboradors per créixer amb mesura.
  • Creativitat / innovació: Estem atents i ens avancem per satisfer els necessitats dels nostres clients.
  • Sostenibilitat: Respectem el medi ambient, reciclem i fem un ús responsable de les matèries primeres.
Fins aviat!