Recull la teva comanda en menys de 2 hores · entrega a domicili en 6 hores
ISERN
Whatsapp: 938891600
0
La meva cistella: 0,00 €
0
Isern

La meva cistella

La teva cistella de la compra és buida en aquests moments

Subtotal
0,00€
Finalitzar compra

Serveis disponibles

Disposem dels següents serveis per al producte que has triat:

Els nostres serveis de reparació

04 octubre, 2023
servei tecnic.jpg

Necessito reparar el meu producte

 No et preocupis, a ISERN t'ajudem a solucionar i tramitar la reparació. Tots els nostres productes a partir de 01/01/2022 tenen 3 anys de garantia els quals podràs reparar qualsevol error de fabricació sense cap cost. Per a gestionar-ho només necessitem que vinguis als nostres establiments amb el tiquet o factura de compra i el producte, nosaltres gestionem la resta. Tingues en compte que el termini de les reparacions és de 30 dies.


En el cas d'un electrodomèstic de la llar, que hagis de portar un electrodomèstic al servei tècnic és una molèstia. Per aquest motiu, el servei tècnic oficial de la marca es desplaçarà a casa teva per a reparar l'aparell. La manera més ràpida i còmode és que contactis amb el servei tècnic de la marca, així pots acordar amb ells  dia i hora de la reparació per tal que estiguis els mínims dies possibles sense electrodomèstic.

Pots trobar el contacte directament amb la documentació que et va arribar amb l'electrodomèstic o ve per la seva pàgina web. També te'l podem donar nosaltres, trucant al nostre servei postvenda de les nostres botigues: 93.889.16.00.


Què passa si la reparació està fora de garantia o l’error que presenta no el cobreix la garantia del fabricant?

En el cas que el teu producte estigui fora de garantia o ve, l'error que presenta no entri en la garantia del fabricant, sempre hi quan sigui un Smartphone, PC o Tablet, el nostre taller de reparacions te'l pot reparar pagant el cost de la reparació, pots tenir l'aparell disponible al mateix dia o en 24 hores depenent del dispositiu mobil.

Si parlem de qualsevol altre producte, el fabricant et donarà un pressupost de reparació pel qual tu pots escollir si el vols reparar o no.

Recordar-te que en el moment de la compra, tant als nostres establiments com a la nostra web, pots optar per a comprar una extensió de garantia o ve una cobertura de danys, les quals et cobreixen extensament d'incidents en el producte comprat.