Recull la teva comanda en menys de 2 hores · entrega a domicili en 6 hores
ISERN
Whatsapp: 938891600
0
La meva cistella: 0,00 €
0
Isern

La meva cistella

La teva cistella de la compra és buida en aquests moments

Subtotal
0,00€
Finalitzar compra

Serveis disponibles

Disposem dels següents serveis per al producte que has triat:

Serveis Isern

09 abril, 2024

Instal·lacions de gran electrodomèstic

Teniu instal·ladors?

Sí, el nostre equip està compost de diversos instal·ladors cadascun dedicat a una família en concret de producte. T'instal·lem l'aparell nou, en comprovem l'estat general i el funcionament, retirem l'aparell vell i el portem a reciclar en gestors autoritzats RAEE.
El nostre equip està compost d'instal·ladors de qualsevol tipus d'electrodomèstic (rentadora, rentavaixelles, nevera, forn, encimera, campanes, aires, etc.)

El preu de la instal·lació es paga a part del producte i quan el contractes t'assegures que queda tot, ben resolt.

Algunes preguntes que poden ser del teu interès:
  • Em podeu portar l'electrodomèstic avui mateix? 
Si ets de la comarca d'Osona i el producte que has comprat porta el logo d'un camió i 6 hores, efectivament sí que te'l podem portar del matí per a la tarda i les compres de la tarda pel matí següent.
  • Puc venir a recollir un producte a la botiga?
Pots venir sempre i quan el producte porti el logotip "T'ho portem en 6 hores", ja que és senyal que el tenim en estoc als nostres establiments i, per tant, pots venir també a la botiga a recollir-lo. Només cal que ho marquis al mètode d'enviament o recollida en el moment que facis la compra.
  • Aviseu abans de venir a instal·lar? 
Sí, l'equip responsable de logística et trucarà abans de 24 hores per a concretar dia i hora aproximada de la instal·lació, també el nostre instal·lador t'avisa 20 minuts abans d'arribar al domicili.


  • Com puc influir per tal que la meva instal·lació sigui el màxim de sostenible possible?
Doncs sí, pots influir de vàries maneres.
La manera més sostenible és realitzant les entregues i instal·lacions a dies laborables, ja que són els dies que tenim més instal·lacions i, per tant, els nostres Companys de logística els permet optimitzar molt millor la ruta. Informar-te que les nostres instal·lacions es realitzen a la zona d'Osona i a la Catalunya Central fet que també ens proporciona més sostenibilitat.

Servei postvenda i servei tècnic

Necessito reparar el meu producte

No et preocupis, a ISERN t'ajudem a solucionar i tramitar la reparació. Tots els nostres productes a partir de 01/01/2022 tenen 3 anys de garantia els quals podràs reparar qualsevol error de fabricació sense cap cost.

Per a gestionar-ho només necessitem que vinguis als nostres establiments amb el tiquet o factura de compra i el producte, nosaltres gestionem la resta. Tingues en compte que el termini de les reparacions és de 30 dies.

En el cas d'un electrodomèstic de la llar, que hagis de portar un electrodomèstic al servei tècnic és una molèstia. Per aquest motiu, el servei tècnic oficial de la marca es desplaçarà a casa teva per a reparar l'aparell. La manera més ràpida i còmode és que contactis amb el servei tècnic de la marca, així pots acordar amb ells  dia i hora de la reparació per tal que estiguis els mínims dies possibles sense electrodomèstic.

Pots trobar el contacte directament amb la documentació que et va arribar amb l'electrodomèstic o ve per la seva pàgina web. També te'l podem donar nosaltres, trucant al nostre servei postvenda de les nostres botigues: 93.889.16.00.

Què passa si la reparació està fora de garantia o l’error que presenta no el cobreix la garantia del fabricant?

En el cas que el teu producte estigui fora de garantia o ve, l'error que presenta no entri en la garantia del fabricant, sempre hi quan sigui un Smartphone, PC o Tablet, el nostre taller de reparacions te'l pot reparar pagant el cost de la reparació, pots tenir l'aparell disponible al mateix dia o en 24 hores depenent del dispositiu mobil.

Si parlem de qualsevol altre producte, el fabricant et donarà un pressupost de reparació pel qual tu pots escollir si el vols reparar o no.

Recordar-te que en el moment de la compra, tant als nostres establiments com a la nostra web, pots optar per a comprar una extensió de garantia o ve una cobertura de danys, les quals et cobreixen extensament d'incidents en el producte comprat.

Entregues i recollides. T'ho portem a casa!

Et deixem algunes FAQ'S sobre les nostres entregues: -

Em podeu portar un producte que he comprat avui mateix? 
Si ets de la comarca d'Osona i el producte que has comprat porta el logo d'un camió i 6 hores, efectivament sí que te'l podem portar del matí per la tarda i les compres de la tarda pel matí següent. És un servei gratuït. 
  • Puc venir a recollir un producte a la botiga?
Pots venir sempre hi quan el producte porti el logotip “T’ho portem en 6 hores” ja que és senyal que el tenim en estoc als nostres establiments i per tant pots venir també a la botiga a recollir-lo. Només cal que ho marquis al mètode d’enviament o recollida en el moment que facis la compra.
  • Com puc aportar per tal de que el mètode d'enviament sigui el màxim sostenible? 
Hi ha varies maneres de poder realitzar la teva compra de manera sostenible, te'n expliquem un parell: 
- Recollir la teva compra a les nostres botigues és el punt més sostenible que hi ha.
- Fer el lliurament de les comandes de dilluns a divendres hi ha més parades a la ruta que no pas en caps de setmana, fet que ens permet en els nostres transportistes fer rutes més eficients.
 
  • Si compro a les vostres botigues i no puc sortir carregat m’ho porteu a casa?
Sí, t’ho portem a casa gratis també en menys de 6 hores. Les compres del matí les portem a la tarda i les compres de la tarda el matí següent. Sempre a la comarca d’Osona. Pots escollir dia i franja concreta.

Finançament!

Oportunitats de Compra Sense Preocupacions: Finança les teves Comandes amb Facilitat a través de Cetelem

Quan es tracta de comprar en línia, volem que l'experiència sigui fàcil, sense complicacions i adaptada a les nostres necessitats financeres. Imagina't aquest escenari: has trobat el producte perfecte a la nostra web, però pagar tot de cop no és una opció. Aquí és on entra en joc Cetelem, oferint-te una solució senzilla i flexible per aconseguir el que vols sense preocupacions.

Com Cetelem Pot Fer la Diferència

1. Pagament mensual: Amb Cetelem, tens la possibilitat de pagar les teves compres a terminis. Això significa que pots gaudir del que vols ara mateix sense haver de desemborsar tota la quantitat de cop.
2. Procés Ràpid i Fàcil: La sol·licitud de finançament amb Cetelem és un joc d'infants. Només cal uns quants clics i rebràs una resposta ràpida, sense esperes innecessàries.
3. Confiança i Seguretat: Cetelem és una marca de confiança reconeguda per la seva transparència i integritat. Pots estar tranquil sabent que estàs treballant amb un soci fiable.

Per què Deixar Passar aquesta Oportunitat?

1. Comoditat: Quan tens la possibilitat de pagar a terminis, tot es converteix en una mica més fàcil. Ja no caldrà que et preocupis per fer front a una despesa gran de cop.
2. Flexibilitat: Amb diferents plans de pagament, pots triar el que millor s'adapti a les teves necessitats i pressupost.
3. Sense Trucades ni Paperassa: No et preocupis per complicats processos de sol·licitud. Tot es pot fer en línia, sense complicacions.

Conclusió

Ara que ja coneixes les avantatges de finançar les teves compres amb Cetelem, per què esperar? Aprofita aquesta oportunitat per adquirir allò que vols sense complicacions ni preocupacions. Amb Cetelem, el camí cap a la compra perfecta és més fàcil que mai.